Wij zijn E2E

Dit team is ons team. Een team van vaste krachten en freelancers. Samen gaan wij dagelijks voor onze diverse opdrachtgevers aan de slag. De meeste van onze allround camera-, licht- en geluidstechnici werken al jaren bij E2E.
Ons bedrijf bestaat inmiddels ruim 20 jaar en is vanaf het begin gevestigd in Den Haag. De eerste eigenaar nam enkele medewerkers van de nieuwsomroepen in dienst en noemde zijn cluster E2E, een anagram van eye to eye. De achterliggende gedachte: cameraman en geïnterviewde kijken elkaar via de camera in de ogen.

Ons bedrijf vertoont een kalme, gestage groei, waarbij kwaliteits-ENG-werk de kern is en blijft. Inmiddels verzorgen we beeld- en geluidopnamen voor uiteenlopende media en omroepen. Uitgegroeid zijn we nog lang niet: we hebben ons aanbod inmiddels uitgebreid met drone-opnames en produceren verschillende (online) video’s voor diverse bedrijven, organisaties en overheden. De kwaliteit van onze producties gaat voor alles. 

Lees meer

Wij zijn E2E

In 2011 in dienst gekomen bij E2E, nadat ik er enkele jaren als freelancer bij werkte. Ik ben begonnen als cameraman en inmiddels doorgegroeid tot planner en coördinator. Sinds 2020 ook manager bij E2E. Ik ben het aanspreekpunt voor E2E: stuur het team aan en houd contact met onze opdrachtgevers.

William

I’m soundman Neal. Geboren in Engeland en als drummer de wereld over gereisd met mijn band. Het drummen is hobby geworden; inmiddels werk ik ruim 20 jaar als geluidsman bij E2E.

Neal

Sinds 2018 werk ik met veel plezier bij E2E. Al ben ik freelancer, ik voel mij helemaal thuis en één met het team. Ik ben breed inzetbaar en beheers verschillende type camera’s en montageprogramma’s.

Daan

Get in touch